Elektrotechniek

 

EnergieBalans is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met elektriciteit in de brede zin van het woord. Of het nu gaat om het ophangen van een lamp, het vervangen van de volledige groepenkast of een NEN1010 opleveringsinspectie bij een nieuwe installatie, uw wensen zijn het uitgangspunt van onze werkzaamheden. EnergieBalans heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Eén van de kernwaarden van EnergieBalans is de klant- en servicegerichtheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw elektrotechnische werkzaamheden bij u thuis of op uw bedrijf.
Wij werken landelijk met de nadruk op regio Arnhem en Oost-Nederland.

Installatie in en om het huis

 

Elektrotechnische installaties aanleggen en onderhouden moet altijd zorgvuldig en netjes gebeuren. Of het nu een bedrijfspand of een woning betreft, wij pakken het altijd op de juiste en verantwoorde manier aan. De elektriciens van EnergieBalans hebben jaren ervaring en weten daardoor hoe ze elk elektra probleem/uitdaging zo snel en goed mogelijk kunnen aanpakken en oplossen.

Groepenkast- meterkastservice

 

De groepenkast, welke in de volksmond ook wel stoppenkast wordt genoemd, maakt een zeer belangrijk deel uit van de elektrische installatie van uw pand. Er zijn vele verschillende redenen denkbaar waarom een groepenkast moet worden uitgebreid of volledig vervangen.

Bijvoorbeeld als er zwaardere elektrische apparaten worden aangesloten, zoals een autolaadpaal, infrarood verwarming, een inductiekookplaat en/of andere zware keukenapparatuur, is het meestal nodig de groepenkast uit te breiden of misschien wel volledig te vervangen. Het kan ook zijn dat u een oudere woning hebt betrokken waarvan de groepenkast sterk verouderd en daarom vaak onveilig is. Ook de aanschaf van zonnepanelen kan betekenen dat de groepenkast vervangen moet worden.

Om een groepenkast te vervangen moet u een erkend elektricien inschakelen. De elektricien van EnergieBalans is erkend, heeft zegelrecht (hij mag het zegel in de meterkast verbreken en vernieuwen), heeft zeer ruime ervaring binnen de elektrotechniek en zeker niet onbelangrijk… hij doet zijn werk met plezier en liefde.